sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Osallistu arvontaan ja voita valokuvaus- tai häätuotesuunnittelulahjakortti! | Valokuvaaja Antti Ekola

Osallistu arvontaan ja voita!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa upea valokuvauslahjakortti (arvo 150e) tai vaihtoehtoisesti juhlaanne sopivien graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti (arvo 100e).

Valokuvauslahjakortin voit käyttää haluamaasi vapaavalintaiseen kuvaukseen, esimerkiksi kihlakuvaan, hääkuvaan tai vaikkapa trash the dress -kuvaukseen. Lahjakortin voi käyttää myös muihin muotokuvauksiin tai dokumentaariseen hääkuvaukseen, jolloin lahjakortin arvo hyvitetään loppusummassa. Sinä päätät! Kuvaus toteutetaan yhdessä voittajan kanssa sovittuna ajankohtana. Kuvaukset  voidaan toteuttaa ympäri Suomen!

Graafisten tuotteiden suunnittelu voidaan toteuttaa esimerkiksi kutsukortin, kiitoskortin tai muiden hääjuhlan paperituotteiden graafiseen suunnitteluun voittajan toiveiden mukaan. Palkintoa voidaan soveltaa myös muihin juhliin tai voittajan tarpeisiin sopivaksi.

Tuplaa voittomahdollisuutesi ja käy osallistumassa osoitteissa:

anttiekolablog.blogspot.com

ja

makeaweddingblog.blogspot.com

Osallistu arvontaan jättämällä kommenttikenttään viesti ensisijaisesta palkintotoiveestasi ja kerro mihin sinä lahjakortin käyttäisit!
Arvonta aikaa on 15.4.2012 klo. 24.00. saakka.
Arvonta suoritetaan 16.4.2012. Voittajat julkaistaan blogeissa.
Anonyymit osallistujat, muistakaa ilmoittaa nimimerkki!

Kummastakin blogilinkityksestä saat ylimääräiset arvat. Ilmoitathan niistä toisen osallistumisesi yhteydessä.

Palkintojen yhteisarvo on 250e.
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Upea palkinto myös lahjaksi annettavaksi esimerkiksi kihlaparille tai keväällä valmistuvalle.

Ohessa kuvat linkityksiin käytettäviksi.

Terveisin Antti Ekola Photography
http://www.anttiekola.com


Hääkuvaaja Antti Ekola - Hääkuvaus Antti Ekola - Valokuvauslahjakorttiarvonta - Lapsikuvaus - Hääkuvaus - Graafiset tuotteet - Graafiset häätuotteet - Hääkutsut - Save the date-kortit - Hääkuvauslahjakortti - Kihlakuvauslahjakortti - Lapsikuvauslahjakortti - Dokumentaarinen hääkuvaus - Makea wedding blogspot - Antti Ekola Photography - Häämenut - Pöytäkartta - Pöytäkortit - Osallistu arvontaan ja voita!

90 kommenttia:

 1. Osallistun ehdottomasti arvontaan.ensisijainen palkinto on valokuvaus. Meistä ei ole koskaan otettu kunnollisia kihlakuvia,ja olisi ihansellaiset saada. Kuvia voitaisiin käyttää vaikka hääkutsussa!

  - Noora Hki

  VastaaPoista
 2. Ihanat palkinnot. Minä käyttäisin lahjakortin hääkuvaan. Luonto on molemmille tärkee ja se näkyy myös häissämme, joten hääkuvat kauniissa luonnossa olisi meidän juttu.

  Salla89

  VastaaPoista
 3. Haluan osallistua arvontaan.
  Meillä on kuvaaja jo häihin varattu joten ensisijaisesti toivon graafista suunnittelua mikäli onni potkaisee. Olisi kiva saada ainakin kutsukorttiin jotain persoonallista ja meidän näköistä juttua ja säästyttäisiin askartelulta. Valokuvaus voitaisiin käyttää ihan vain kauniisiin kuviin meistä vaikka häiden jälkeen.

  Minna S.

  VastaaPoista
 4. Haluan osallistua arvontaan elikkäs Trash the dress kuvaus tai kihlajaiskuvaus olisi toiveena :)

  VastaaPoista
 5. Haluaisin valokuvauslahjakortin ja käyttäisimme sen ehdottomasti kihlajaiskuviin. Erikoinen paikka ja teema on jo löydetty, mutta kuvaaja uupuu (:

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan. Trash the dress kuvaus hevosen ja koirien kanssa! :)

  Lotta c.

  VastaaPoista
 7. Valokuvauslahjakortti olisi täydellinen. Emme hanki erikseen kuvaajaa häihimme, joten aiomme ottaa studiossa kunnon hääpotrettikuvan.

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta, mukana kahdella arvalla!! Minä haluaisin voittaa tuon graafisen suunnittelulahjakortin - joka käytettäisiin kiitoskorttien luomiseen. Askartelen itse kutsut ja muut paperimateriaalit, olisi ihanaa, että kiitoskorttien osalta ei tarvitsisi käydä samaa rumbaa läpi uudelleen!!

  VastaaPoista
 9. Arvontaan mukaan ja mielelläni voittaisin valokuvauksen! Koska olet jo tulossa meille hääkuvaajaksi, voisimme käyttää lahjakortin esim. hääaamun valmistelujen kuvaamiseen. Myös graafinen suunnittelu -palkinto kelpaisi, esim. kiitoskorttien suunnittelua varten!

  VastaaPoista
 10. Valokuvauslahjakortti olis ihana. kahdella arvalla mukana..

  VastaaPoista
 11. Valokuvauslahjakortti kelpaisi ja saisimme mahtavan upean hääkuvan. :)

  Tiqqqu

  VastaaPoista
 12. Valokuvauslahjakortti olisi mukava, vaikka molemmat palkinnot ovat huippuja! :)

  t. Anujohanna

  VastaaPoista
 13. Arvonnassa mukana kahdella arvalla, valokuvauslahjakortti olisi ihana, käyttäisin sen hääpotretteihin :)

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Käyttäisimme lahjakortin kihlajaiskuviin, joita voisi sitten käyttää kutsukorteissa.

  VastaaPoista
 15. Osallistun arvontaan ja haluaisin valokuvauslahjakortin,jonka käyttäisin lapsikuvaan. Meillä on jo häät takanapäin ja yhteisiäkin kuvia otettu, mutta meidän pienokaista ei ole vielä kuvautettu. :)

  tuulia

  VastaaPoista
 16. Valokuvauslahjakortti olisi täydellinen, sillä pidän kovasti kuvaustyylistäsi! Kuvia tarvittaisiin kutsu- ja Save the Date- kortteihin.

  Linkitän blogiin, eli kahdella arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 17. Valokuvauslahjakortti olisi ihan älyttömän hieno juttu. Kahdella arvalla osallistun :)

  Jenniki

  VastaaPoista
 18. Valokuvauslahjakorttia kaipaillaan täälläkin, joten arvontaan pitää osallistua! Kihlakuvia meistä ei ole otettu vielä ollenkaan, joten semmoinen olisi toiveissa.

  VastaaPoista
 19. Osallistun kahdella arvalla! :) Jos voittaisin valitsisin valokuvauslahjakortin, koska emme ole vieläkään ottaneet kihlakuvia. :)

  VastaaPoista
 20. Osallistun arvontaan! Ottaisin graafisen suunnittelun, sillä olen aika pitkälti avuton näissä designhommeleissa, joten apua tarvitaa! :)

  VastaaPoista
 21. Osallistun kahdella arvalla! Mahdollisen valokuvauspalkinnon haluaisin antaa siskolleni, jonka häät on lokakuussa :)

  VastaaPoista
 22. Toinen arpa tätä kautta :) Toivoisin voittavani tuon valokuvauslahjakortin :)

  VastaaPoista
 23. Arvontaan osallistutaan kahdella arvalla! Meillä on jo valokuvaaja varattuna, joten graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti tulisi hyvinkin tarpeen :)

  VastaaPoista
 24. Osallistun arvontaan, palkinnoista valitsisin valokuvauslahjakortin!

  VastaaPoista
 25. mahtavaa! Minä osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan, olis ihana saada meistäkin kunnon kuvia, kun tuo mörököllimies ei oikein mun kamerani eteen suostu.

  VastaaPoista
 26. Osallistun ja jos onni suosisi valitsisin valokuvauslahjakortin

  VastaaPoista
 27. Osallistun ja jos olen onnekas voittaja valitsen valokuvauslahjakortin!

  VastaaPoista
 28. Jee, Osallistun! Valokuvauslahjakortti tulisi tarpeeseen, sillä kihlakuvien ottaminen olisi nyt ajankohtaista. Olenkin miettinyt missä kihlakuvamme ottaisimme ja todennut, että olisi hienoa saada ammattikuvaajan näkemystä kuviin. Laadukkaista kihlakuvista voisi sitten myöhemmin teettää kutsukortitkin.:)

  VastaaPoista
 29. Osallistun kisaan! Ja jos olen onnekas niin toivoisin saavani tuon valokuvauslahjakortin. Voitto kruunaisi syntymäpäiväni, joka on 17.4 :)

  VastaaPoista
 30. Ihanaa, tahdon osallistua siis kahdella arvalla :) tahtoisimme kutsukortteihimme jonkun ihanan kuvan meistä, sillä suurin osa puolison sukulaista ei ole edes minua tavannut. Ainakin näkisivät kuvasta ennen häitä mimmoinen morsian sillä pojalla oikein on :D

  VastaaPoista
 31. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan! Täällä kuvattavana olisi huhtikuun lopussa 1v täyttävä Joel-poika.

  Terkuin, Leena L.

  VastaaPoista
 32. Osallistun kahdella arvalla:) Käyttäisin lahjan ihanan kohta 1 v rakkaan poikamme kuvaukseen:) Hänestä ei tarpeeksi saa kuvia millään:)

  VastaaPoista
 33. Mukana graafisen lahjakortin arvonnassa :) voisimme käyttää sen kutsukortin tai kiitoskortin suunnitteluun :)

  Annika

  VastaaPoista
 34. Osallistun arvontaan. Jos onni suosii valitsen valokuvauslahjakortin.Häät tulossa, eikä kuvaajaa vielä ole.

  Jonna82

  VastaaPoista
 35. Valokuvausta vailla! Kuvat tulisivat huomenlahjaksi sulholle :)

  VastaaPoista
 36. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan! Syksyisistä häistämme puuttuu valokuvaaja, mutta yhtä onnelliseksi minut tekisi kuvaussessio koko "perheemme" (minä, mies ja koira) voimin.

  Katri

  VastaaPoista
 37. Osallistun, ensisijainen vaihtoehto olisi valokuvauslahjakortti ja käyttäisimme sen (minä + mies) TTD-kuvaukseen. :)

  VastaaPoista
 38. Ehdottomasti käyttäisin lahjakortin valokuvaukseen. Haaveissa on dokumentaarinen kuvaus hääpäivänä tai vaihtoehtoisesti trash the dress -kuvaus.:)

  VastaaPoista
 39. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan :) Trash the Dress kuvaus olisi ihan mieletön juttu josta olen haaveillut suunnilleen siitä asti kun sain puvun! :)

  Mukana yhteensä neljällä arvalla eli sinun ja Makea blogin kautta + blogilinkitysten kahdella lisäarvalla :) Bannerinne löytyvät siis täältä: http://modernbridetobe.blogspot.com/

  VastaaPoista
 40. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan kahdella arvalla, tämän sekä Makea-blogin kautta! Olemme menossa heinäkuussa naimisiin, eikä meistä ole minkäänlaisia kihlakuvia, tai muitakaan kunnollisia yhteiskuvia. t. Wilma, Hki (wilmajamatti(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 41. Tarvitsisin graafisen suunniteluiden palveluita varsinkin kutsukorttien suunnitteluun. Ne ovat vielä ajatuksen tasolla, ja paperituotteiden yleisilmeestäkään en ole vielä ihan varma. Linkitin molemmat bannerit blogiini sitkunollaan500.blogspot.com., mukana arvonnassa siis maksimiarvoilla!

  VastaaPoista
 42. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan! Opiskelijan hääbudjetti on tiukilla, joten tämä tulisi tarpeeseen :)

  Satu, Hki

  VastaaPoista
 43. Osallistun arvontaan ja jos kävisi niin onnellisesti, että arpaonni suosisi valitsisin valokuvauslahjakortin! Olen aina kauniita valokuvia arvostanut ja niissä halunnut esiintyä, mutta en kai ole niin valokuvauksellinen, että kukaan olisi kuvata halunnut. Vielä vähemmän kuvia on minusta ja tulevasta aviomiehestäni, sillä sulho ei pidä kuvissa olemisesta. Haaveena olisi siis jonkinlainen yhteiskuvaus :)

  VastaaPoista
 44. Osallistun valokuvauslahjakortin arvontaan! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten haluasin ikuistaa tulevat häämme ikimuistoisin kuvin.

  E & H, Hki

  VastaaPoista
 45. Osallistun innolla valokuvauslahjakortin arvontaan! Meillä on syyshäät kauniissa ympäristössä Helsingin rannikolla jossa saa otettua mahtavat dokumentaariset kuvat sekä ulkona luonnossa että sisällä ravintolassa.

  A&R, Tukholma

  VastaaPoista
 46. Osallistun arvontaan ja graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortti olisi minulle kultaakin kalliimpi arpajaisvoitto! :)

  Conversemorsian

  VastaaPoista
 47. Ai miten hyvältä kuulostaa! Osallistun ehdottomasti! Valokuvauslahjakortti sopisi kyllä tälle neidille!

  Niinainen

  VastaaPoista
 48. Valokuvauslahjakortti meidän häihin.

  L&J Helsinki

  VastaaPoista
 49. Osallistun arvontaan. Ensisijaisena toiveena hääkuvat.

  L&J Helsinki

  VastaaPoista
 50. Osallistun ja jos onni potkaisee niin valitsisin graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortin, olisi mahtavaa saada apua kutsuihin yms.

  Henna L.

  VastaaPoista
 51. Osallistun ja jos voittaisin, valitsisin graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakortin, jonka käyttäisin menukortteihin tai kirkko-ohjelmaan.

  -Mariyah.K

  VastaaPoista
 52. Täällä yksi palkinnon tavoittelija. Ja jos arpa osuisi kohdalle, niin tällä hetkellä kihlakuvaukseen menisi. Niitä tässä juuri mietitään ja vatvotaan edes takas.

  VastaaPoista
 53. Valokuvauslahkajortin arvontaan mukaan! Linkitän arvonnan blogiini :)

  VastaaPoista
 54. Tottakai osallistun. =) Valokuvauslahjakortti tulisi enemmän kuin tarpeeseen. =)

  -Aurorra-

  VastaaPoista
 55. osallistun ja linkitän. valitsisin graafisen suunnittelun ja käyttäisin sen kiitoskorttien suunnitteluun.

  VastaaPoista
 56. osallistun arvontaan ja valitsisin valokuvauslahjakortin :)

  sähköpostiosoite sofiakitsch(at)2die4.com

  VastaaPoista
 57. Me käytettäisimme palkintoa valokuvaukseen. Meistä ei ole koskaan otettu kuvia yhdessä vaikka meillä on jo kaks lastaa. Olisi ihana vihdoin saada kuvia meidä kahdesta. Perhe on meille tärkeä, samoin luonto.

  elisaviljanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana.
  Valokuvaus, sille olisi käyttöä. :)

  VastaaPoista
 59. Mukana arvonnassa. Haaveilen kihlakuvista, koska niitä ei meistä ole koskaan otettu. Kuvia voitaisiin käyttää hääkutsussa :)

  Katariina M.

  VastaaPoista
 60. Oi että, tämä olisi niin ihana!Kihlakuvat ovat ajankohtaiset, joten siihen tähdätään arvonnassa :)

  VastaaPoista
 61. Ensisijainen palkintotoiveeni olisi valokuvaus. Valmistun nyt keväällä muotoilijaksi, joten jotkut ihanat persoonalliset valmistujaiskuvat olisi huippua saada :)!

  Linkitän blogiini.

  VastaaPoista
 62. Minulle kelpaisi valokuvauslahjakortti. Tulevat häät ovat tavalliset, mutta kuvat hääpäivästä saisivat olla poikkeuksellisen ihanat!

  Kitikoo

  VastaaPoista
 63. Grafiset tuotteet kiinnostaisivat, luultavimmin kiitoskorttien muodossa!
  -simppa-

  VastaaPoista
 64. Osallistun arvontaan! Ottaisin graafisten tuotteiden lahjakortin, jotta voisi suunnitella jotain kivaa toukokuun häihin! :)

  -Petruska

  VastaaPoista
 65. Heippa, osallistun arvontaan kahdella arvalla. Kävin tuolla Makean blogin puolella jo osallistumassa... Ihania ovat Antti sinun kuvat eli ilo olisi saada sinut meidän häitä ikuistamaaan!!

  VastaaPoista
 66. Mukana arvonnassa!
  Olen jo kauan haaveillut, että haluan häihini ehdottomasti dokumentaarisen valokuvauksen... <3

  - Taru
  taru.leppimaki ät gmail.com

  VastaaPoista
 67. Arvonnassa mukana! Olisi ihana saada viralliset kihlajaiskuvat vihdoinkin :)

  VastaaPoista
 68. Valokuvauslahjakortti olisi ihana, joko itse hääkuvaan tai kihlakuvaan käytettäväksi :)

  Heidi H, Espoo

  VastaaPoista
 69. Osallistuisin lahjakortin arvontaan hääkuvia varten =) Tarkoituksena ottaa hääpaikkamme koivukujalla nätit ja lennokkaat kuvat meidän entouragen kanssa T. pirpana86

  VastaaPoista
 70. Valokuvaukseen kyllä osallistuisin. Minun ja Merenneidon kyllä pitäisi saada Hyvä kuva yhdessä. Vaikea itse ottaa, vaikka valokuvausta harrastan.

  VastaaPoista
 71. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Graafiseen suunnitteluun olisi todella tarvetta, eli se siis palkintotoiveena

  Sonja tre

  VastaaPoista
 72. Graafisen suunnittelun palkinoon osallistuisin. Olsi todella tarvetta ja kahdella arvalla!

  Sonja tre

  VastaaPoista
 73. Valokuvaus tulisi tarpeeseen, koska edustavat yhteiskuvat puuttuvat!

  Katri, Hki

  VastaaPoista
 74. Ihana kilpailu! Ehdottomasti valitsisin palkinnoksi valokuvauksen! Olisi ihana saada ammattilainen päivään mukaan!

  Paula P. HKI

  paula.pasanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Tämä kilpailu tuli kuin tilauksesta! Kaikki suunnitelmat ovat auki ja juhlat pitäisi olla jo syyskuussa. Valokuvauksen järjestyminen helpottaisi suuresti ahdinkoa ja tulisi todella tarpeeseen :)
  -Elmeri

  VastaaPoista
 76. Osallistun valokuvauksen arvontaan! Ihania ja ammattimaisia valokuvia voi katsella vielä 50 vuoden päästäkin muistellen ihanaa päivää, kun muisti alkaa jo muuten pätkiä :) Ja miksei olisi myös hieno saada vähän erikoisempia kuvia erikoisesta päivästä!

  VastaaPoista
 77. Upea kilpailu! Voitto olisi loisto juttu, sillä olemme ajatelleet kysyä sinua kuvaajaksi hääpäivällemme. Käyttäisin täten lahjakortin häävalokuvaukseen.

  -Nina V. Hki

  VastaaPoista
 78. Osallistun tottakai, ja ensisijainen toiveeni olisi graafinen suunnittelulahjakortti. Kutsukortit ovat meillä pian ajankohtaisia, joten tämä olisi todella tarpeen :)

  -H & M, Hki-

  VastaaPoista
 79. Osallistun arvontaan! Ensisijainen palkintotoiveeni olisi graafinen suunnittelulahjakortti.

  -MaHa, Hki

  VastaaPoista
 80. Osallistun arvontaan. Trash the dress-kuvaus tai joku muu valokuvauspalkinto olisi mieleinen :)
  On muuten aivan tajuttoman hienoja kaikki ottamasti kuvat!

  -Laura
  tha_sunflower(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Osallistun arvontaan, valokuvauspalkinto olisi kiva!

  VastaaPoista
 82. I'm in! Osallistun kahdella arvalla graafisten häätuotteiden suunnittelulahjakorttiin! Mulle suurinta päänvaivaa tuottaa tällä hetkellä kutsukortit; askartelu ei tule näillä taidoilla kysymykseenkään, mutta valmiiden kutskukorttien tilaukseen taas lohkeaisi budjetista liian iso lovi. Tulisi siis todelliseen tarpeeseen!

  Linkki arvontaan löytyy blogistani: anniesweddingdiary.blogspot.com

  VastaaPoista
 83. Mukana arvonnassa! Toiveena valokuvauslahjakortti, jonka käyttäisin kihlakuuviin/hääkuvaan.

  VastaaPoista
 84. Osallistun arvontaan, valokuvauspalkintoa havittelen.

  VastaaPoista
 85. Mukana, ja kihla kuva ois kiva eli valokuvapalkinto

  VastaaPoista
 86. Ehdottomasti mukana! Vinkkasin myös blogissani :)
  Molemmat palkinnot enemmän kuin tervetulleita!

  VastaaPoista
 87. Toivon onnettaren suosivan ja tuovan voittona hääkuvauksen. Suunnitelmissamme on oottaa hääkuvamme mm. golfkentällä, sillä sulhanen on innokas golfari.

  -Tiina

  VastaaPoista
 88. Valokuvaslahjakorttia tavoittelen yhdellä arvalla. Jos voitan, niin toivoisin voivani käyttää lahjakortin oikein ammattivalokuvaajan ottamaan kuvaan omasta 10kk ikäisestä kullannupustani.
  -Shiva-
  suddenconnection@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Valokuvauslahjakorttia tavoittelen minäkin! jos voittaisin niin käyttäisin sen huomenkuvaukseen. Saisi tuleva sulhanen persoonallisen lahjan, :)

  Henna87

  VastaaPoista
 90. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista